Nog 4 dagen
Door: Arno
Blijf op de hoogte en volg Arno
17 Februari 2009 | Nederland, Heesch
26 Februari 2009 - 21:37
Je Sgatjuh:
spannend allemaal he!?!
Het gaat allemaal wel goed komen, en over 8 weken zien we je weer. als het leuk is zijn 8 weken zo voorbij, als het minder leuk is duren 8 weken erg lang. Dus wij gaan er voor zorgen dat we het leuk hebben en dan ben je zo weer thuis. -
01 Maart 2009 - 08:25
Petra @ MISSING ONE:
Hoi Arno!
Leuk om gisteren bij je "officieel" afscheid te zijn. Was gezellig! Bij je afscheidsconcert gaan we nog een keer zo'n feestje bouwen, oké?! Goede reis en tot gauw.
Groeten,
Petra -
01 Maart 2009 - 09:20
Familie De Goeij:
Wij behoorden ook tot die intimi op de afscheidsborrel en het wederom weer supergezellig.
Arno goeije reis; 't ga je goed.
01 Maart 2009 - 10:22
Mari:
Heeejjjj
Goede reis! en de groeten aan Zeng Li.
Ik heb nog een paar leuke foto's van zaterdagavond met carnaval. Niemand herkend je. Krijg je nog.
grt de Vennetjes -
01 Maart 2009 - 11:27
De Smidjes:
Hé Arno.
Was gisteren een supergezellig feestje, zoals vanouds. Wij hebben genoten, en ik hoop jij, Annette en de kinderen ook. Veel succes de komende weken voor jullie allemaal.
Enne,....... ook wij gaan je missen!
grt.
Carien, Jan, Jip, Cas en Mart -
01 Maart 2009 - 17:58
Ron:
Prima feestje, goede wijn. Jammer dat het verband hield met een afscheid.
We gaan je weer zien.
Groet, De Moorsjes -
09 Maart 2009 - 10:30
Elly:
hallo buurman
zoals je van een goede buur gewend bent hebben wij het licht weer uit gemaakt bij julie. en zoals altijd toch weer gezellig ook al was de achterliggende gedachten dit voor een behoorlijke tijd te moeten missen natuurlijk minder.Hopelijk vindt je de draai daar ginder en slaagt je project waar je voor staat.
Veel succes en we zien elkaar over een aantal weken.
Gr. van ons alle Nummer 11 -
10 Maart 2009 - 11:30
Huib,:
Arno,niet te veel chinees eten. Als je thuis komt moet je wel herkenbaar zijn je weet te dik is niet goed. HAhaha.Succes en zet hem op.Groetjes. -
17 Maart 2009 - 06:51
Akkie:
Hallo broertje
lekkker laat omdat ik dus jou naam verkeerd heb ingetypt. Je appartement ziet er netjes uit. Hoe is het zo de eerste dagen?
Doeg
Akkie